Svenskt lotto med joker – har du något ”tur-tips?”

16 mars, 2015
Jag satt och tänkte på min mormor som tyvärr inte lever längre. Men jag har fortfarande många fina minnen kvar från min mormor, hon hade ingen speciell tur i spel men jag minns att hon vann 72 000 på hästarna en gång, jag minns att hon och morfar köpte en ny bil, en Volvo. Och jag fick en fin cykel.
Okej, att tippa på hästar hade hon lite koll på, men hon vann även på klassiskt svenskt lotto med Joker en gång. Och det är bevis på att du inte behöver vara duktig med siffror! Men den vinsten slängde hon bort, rakt ner i soporna, hon vart så chockad över att hon vunnit o var övertygad om att hon sett fel, haha. Vi hade en speciell relation jag och mormor, även om hon gick bort när jag var liten flicka.
svenskt lotto med joker
Förut så köpte jag en skraplott i veckan. Men det har jag slutat med nu, skraplotter är ju inget du eller jag kan styra över, då gäller det att just DEN lotten som hon i kassan väljer ska vara den med vinst.
Nu har jag istället tänkt att gå över till svenskt lotto med Joker. Då är det ju faktiskt jag själv och min egna intuition som gör mina egna val! Det har aldrig varit enklare att kolla lottoresultatet som hos www.lottoresultat.org
Pappa spelade mycket på svenskt lotto med Joker när jag var liten, jag fick följa med han in i kiosken o kryssa i rutor, mycket spännande tyckte jag! Pappa hade en tur-elefant, han rullade ihop lottoraden och stoppade i snabeln på elefanten!
Har du nå speciellt knep för tur när du spelar klassiskt svenskt lotto med joker?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton − 2 =