SUMMERAR MÅNADEN SOM GÅTT – SEPTEMBER

5 oktober, 2016

Hur har september varit?
– September har varit bra och dåligt! Mest gällande jobbfronten. Jag kom in hos ett företag som först verkade väldigt bra, roligt och positivt. Men det visade sig att den ena ”chefen” var… ja. Jag vill inte vara den som sjunker till samma låga nivå men det funkar inte att jobba med någon som inte vill prata utan propsar på att ta viktiga saker över mail och sedan använda härskartekniker och enbart skylla allt åt ett håll och inte kunna se sina egna brister. Nej, sådan energi behöver jag verkligen inte. Så tack och goodbye. Jag vart några erfarenheter och en del kontakter rikare i alla fall! Det finns alltid något positivt.
September var även månaden som Ines skolades in på dagis. Hon är fortfarande inte riktigt nöjd över att bli lämnad där, men jag tror att det är lite spel från hennes sida också. För hon blir tyst så fort vi sagt hej då och en av pedagogerna går iväg med henne och ska visa något. Både hon och Alfons går 15 timmar i veckan än så länge.
Annars tycker jag september har varit ganska najs! Jag har spelat in en hel del filmer och var bland annat hemma hos Leif-Ivan Karlsson och filmade.

Vilka förväntningar har jag på oktober?
– Jag och Krille ska åka på en kryssning 7-9 oktober som jag verkligen ser fram emot!
Det ska bli kul att få komma iväg och vara ensamma och bara vara. Denna månad ska jag också testa på poledance, och det kan inte bli annat än lustigt, haha!

Några inlägg jag gillar lite extra mycket från augusti
Video: Vi testade bakboxen junior
Jag testade nya hollywood trenden
Video: VIP bloggare hos Älskade ungar
Video: Jag var hos Leif-Ivan Karlsson och fick se Sveriges dyraste vattenkokare bland annat
Tips för att barnet ska få på skon på rätt fot
Video: Hur bra känner jag och Krille varandra?
Min härligaste vlogg hittills
Intervju ”Men kan han byta blöjor då?”
Amning och dagis – Hur gör vi?

Återblick i bilder
skor 14397941_10153635620926534_1727115638_n leif ivan image 14441143_1846259848937703_2617388597359001640_n ines Alfons mosar chillar paraply PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

ett × tre =