Stockholm beauty week – Ses vi?

22 april, 2015

Har du hört talas om Stockholm beauty week? Det är bland annat en super härlig tjej som jag lärt känna via ett lunchnätverk, Jennie Forsén, som är med och anordnar Stockholm beauty week. Det äger rum den 27 till 29 april i år mitt i Kungsträdgården! Jag missade förra året, men i år ska jag gå! Jag är inbjuden till pressvisningen som är på måndagen den 27e men det börjar redan kl 10 och du måste ha fått en speciell inbjudan för att få närvara. Men om du kommer på måndagen när det öppnar för allmänheten så ses vi nog, jag kommer fortfarande vara kvar då! Så hojta till om du kommer.
Här är den officiella inbjudan som alla kan anmäla sig till via deras hemsida. Så klicka dig vidare och anmäl dig, det är begränsat antal platser på föreläsningar, workshops etc! Till exempel så ska träningsprofilen Maya Nestorov och kändisstylisten Jonas Hallberg närvara vid Stockholm beauty week. Dessutom är det fri entré, hur bra?!

stockholm beauty week

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton + tretton =