STATUS; NYA VARDAGSRUMMET

10 oktober, 2018

Så här är statusen på nya vardagsrummet/sovrummet just nu

Så här ser mitt vackra förslag ut med att sätta en vägg!

Och lite mer detaljerat så tänker jag en sådan här färdigmålad mdf skiva. Jag tycker att det är snyggast när plankorna är liggande men så fick jag en kommentar av en person som sa att jag skulle tänka på att dammet lägger sig på plankorna då och att det kan vara svårt att få bort ordentligt och eftersom väggen är vit så syns dammet väldigt lätt och snabbt. Och det är något som jag skulle irritera ihjäl mig på. Så väljer vi vit vägg så får väl plankorna stå upp då, även om jag tycker det är snyggare med liggande, haha! 
Sen det andra jag velar över är om vi verkligen ska ha detta ”plank” eller om vi bara ska sätta som en gardin som går att dra bort. Men grejen är att med en vägg kommer man kunna ha en puff där och luta sig emot och jag vill även ha som ett litet kontor där under. Så det kommer ändå inte se snyggt ut med att ha undandraget, om vi nu sätter draperi. 
Aline kommer inte sova där under hela tiden heller, tanken är att hon ska flytta ut till våningssängen med Ines och att Alfons ska få en egen säng i stället.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton + ett =