STÄNGT AV AVISERINGAR

20 september, 2016

Idag har jag varit på ett väldigt intressant möte gällande framtiden! Vi skulle höras senast på måndag nästa vecka så får vi se då vad de kommit fram till samt att vi ska enas om ett pris. Men jag måste också fundera lite på vad jag kopplar ihop mitt namn med och så vidare. Men… Det känns som det skulle kunna bli bra! Jag for till Sindys jobb efter mitt möte och hängde där ett tag. Efter det följde jag med och hämtade Lucy från dagis och sist men inte minst så sitter jag nu på tuben hem. Jag svarar inte lika snabbt på sociala medier längre och det är faktiskt för att jag valt att stänga av aviseringarna. Så jag ser på mina villkor så att säga, eller när jag vill snarare! Det känns faktiskt oväntat skönt 😀

Vi vart inte snyggare än så här idag 😀 På bilden är även Sanne, Sindys roomie med.

image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton − åtta =