Don´t kill my spirit när jag planerar event!

20 april, 2015

Förutom tvättstugan i morse så har jag suttit vid datorn i princip hela dagen idag. Okej, jag var ut på en 7 kilometers långpromenad också. Men bortsett från det har jag bara suttit och mailat och ringt hela dagen. Det är faktiskt jobbigare men också mer peppande än en kan tro! Det är förhandsvisnings eventet för Älskade unge som jag sitter med. Jag skulle nog vilja och våga kalla mig för ansvarig anordnare till detta.
Jag har lyckats ro i land ytterligare några sponsorer till goodiebagen för vårt förhandsvisnings event inför premiären utav Älskade unge. Denna goodiebag kommer vara så sjukt fullproppad och med riktigt lyxiga prylar!
Jag sitter här och är i eld och lågor, fingrarna glöder och hjärtat slår lite extra snabbt när nya idéer kläcks under tiden.
Men så klart finns det alltid folk som ska kill ens spirit. I mitt fall var det min egen sambo.
Han undrade om jag får något betalt för att fixa med detta event. ”Jag vet inte” är mitt svar. Jag gör detta i första hand för att jag tycker det är roligt. Skulle jag få betalt är det bara en stor bonus, men inget jag kommer komma och kräva i efterhand.
Min sambo menar på att jag sitter så mycket vid datorn/telefonen den senaste tiden och han tycker det skulle kännas mer okej om det var på grund av jobb (=att få pengar för honom). Jag förstår honom också eftersom att jag i dagsläget inte har någon riktigt inkomst.
Har lagt ner mycket tid på andra jobb jag gjort gratis också på grund utav att jag tycker det är kul och fått ”skäll” av vänner. Någon gång kanske någon ser min potential och det kanske lönar sig då!
Vill i alla fall påpeka att det är något jag brinner för och en dag skulle kunna tänka mig att jobba med!
Men jaja, nu ska jag fortsätta svara på mail och sen leka med barnen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × två =