SOMNA SITTANDES

14 oktober, 2016

Jag är så trött just nu att jag skulle kunna somna sittandes känns det som! Barnen ligger i bäddsoffan och snarkar och jag ska fasiken krypa ner och göra dom sällskap. I morgon ska vi iväg på äventyr hela familjen och det ska bli SÅ KUL! Jag är så jäkla pepp och taggad, haha! Barnen vet inte vad det är för något än. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag har i alla fall förberett dom genom att tala om att vi ska åka till Stockholm, så långt är dom med i alla fall.
Vi kommer göra en vlogg om i morgon hur som helst.
God natt <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 16 oktober, 2016 at 09:44

  Roligt med äventyr 🙂

  • Reply MediaMamman 16 oktober, 2016 at 22:24

   Ja, vi for till föreställningen Bamse och världens starkaste man, jag vet inte om det var jag eller barnen som tyckte det var mest spännande, haha!

  Leave a Reply

  sjutton + tretton =