SOM GJORT FÖR ROMANS

7 oktober, 2016

Nu är dagen kommen. Dagen då jag och Krille far på kryssning HELA helgen. UTAN barn. Tyvärr är jag som sagt inte helt frisk.. Är fortfarande snorig och jävlig.. Men det låtsas vi inte om. Jag har provat alla knep som finns tror jag. Det enda jag inte provat är att supa mig frisk, så det ska jag testa nu!
Vi har en helt fantastisk hytt! En commodore hytt heter den, aldrig bott i förut. Det finns badkar och (!!) vi har en egen balkong! SÅ mysigt. Jag har verkligen sett fram emot den här helgen, först hade vi bokat in oss i slutet på augusti men det kom saker mellan så vi fick skjuta upp resan.
Nu har vi lagom packat upp lite, stökat ner genom att dra fram dator och hunnit ta ett glas bubbel på balkongen.
Du ser hur hytten ser ut på bilderna här nedan, det är mer som ett hotellrum än en hytt tycker jag!
Detta är som gjort för romans 😉
Om du vill så kan du följa oss live på snappis, sök på mediamamman bara så dyker jag upp!

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sex − ett =