SOM ATT DRA FRAM EN AVHUGGEN KROPPSDEL

1 februari, 2018

Ibland, cirka en gång vart 130:e år eller så, får jag för mig att rensa i min garderob samt underklädes och strumplåda. Och jag måste väl erkänna att jag ibland hittar kläder som fortfarande har lapp kvar på sig som hamnat väldigt långt bak och i skym undan bland alla andra kläder. Det är inte första gången det händer mig och nu har det hänt igen! Varje gång får jag en hemsk känsla. Ungefär som vid en skräckfilm.
Picture this;
Jag står där framför min garderob, lite lätt framåtlutad och har en arm långt inkörd i en klädhög och gräver runt. Känner något hårt som skulle kunna vara en lapp, ögonen blir större och pupillerna vidgas, sakta drar jag fram handen med plagget i och stirrar med fasa ner på det.
End of scene.
I en skräckfilm skulle det typ liknas med att en person drar fram en avhuggen kroppsdel eller något.
Hur som helst så var det jag hittade hundra gånger sötare än en avhuggen kroppsdel, haha! Även om det är ett ansikte..hm.

Detta är alltså då en sådan, sovmask som en ska ha för ögonen för att få aningens bättre beauty sleep. Jag är glad att jag hittade detta lik i garderoben, för nu hoppas jag att jag ska sova som en stock när det börjar gå mot ljusare tider o det inte längre kommer vara sådär gosigt mörkt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 × ett =