SOLUTION BY VICTUS – Eventet som jag missade

9 september, 2015

Jag missade tyvärr detta event, MEN! Jag hade en person som var undercover och lekte Mediamamman. En sådan här grej skulle jag ju inte vilja missa. Det var EM Event som bjöd in till denna magiska kväll där Solution by Victus lanserades. Och en magisk kväll verkar det minst sagt ha varit! Det dök upp en magiker som trollade fram resekit med produkter från Solution by Victus. Och allt på sådana här event så ska, så klart, produkterna presenteras och visas. Ibland brukar det kunna bli lite… långrandigt om en får säga så. Så gissa om jag vart chockad när jag fick höra av min undercover Mediamamman att de tänkte utanför boxen och presenterade Solution by Victus produkterna via en show där det bjöds på fart och fläkt. Bland annat break dance, pole dance och disco dans.
En fick smaka på den nya svenska spritsorten Dragon Blood som tydligen ska passa lika bra som en shot eller i en drink! Som alkoholfritt alternativ kunde en välja att smaka på Aloe vera drycken.
Jag hoppas att jag kan komma på nästa event!

Solution by victus

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 + sjutton =