SÖKA NYTT JOBB

14 juni, 2018

Betalt samarbete med Uniflex

De senaste två veckorna har jag funderat väldigt mycket kring det här med att söka nytt jobb. När Aline fyller 1 år i mitten på augusti så måste jag vara sysselsatt fem dagar i veckan eller ta ut föräldrapenning fem dagar i veckan för att skydda min SGI. Och jag vill inte göra slut på alla föräldradagar, därför måste jag börja söka nytt jobb så jag kan göra annat till exempel 2-3 dagar i veckan.
söka nytt jobbJag har mitt företag också, men det motsvarar ungefär en halvtid för någon med en dålig lön, jag fakturerade 113.000 kronor under 2017. Hur som helst, jag behöver söka nytt jobb! Den här gången har jag valt att vända mig till ett företag som heter Uniflex för att hitta ett ledigt jobb. Jag har tidigare vänt mig till Arbetsförmedlingen, men jag har faktiskt aldrig någonsin under 10 år som jag sökt jobb till och från, faktiskt fått ett jobb via dom. Därför tänkte jag testa något nytt och det som känns bra med Uniflex är att de har bra kollektivavtal och en sak som fastnade var att de har förmåner som bland annat att efter tre månader som anställd får jag friskvårdsbidrag. Oftast när en börjar på ett nytt jobb så är det en provanställning först och då har inte jag fått tagit del av de förmåner som finns på arbetsplatsen, utan dessa har varit för de som är fast anställda. Så för mig som gillar att röra på mig kändes det fantastiskt att kunna få ett friskvårdsbidrag så pass snabbt! Uniflex passar både de som vill jobba heltid men även för oss som vill komplettera annan sysselsättning med ett extra jobb. Jag har just skapat mig en profil och håller på och ska ladda upp mitt CV. Jag återkommer inom någon dag om vad jag tycker om sidan och hur det går för mig i jakten på att söka nytt jobb!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 3 =