Snygga tuttkassar!

4 februari, 2016

Innehåller annonslänkar

Som ammande kvinna så går jag jämt runt i amningsbh. Med Ines så hade jag endast två stycken att varva med, i ett års tid. Det var mamma som köpte dom till mig. Från Ullared, haha. Fråga mig inte varför jag inte köpte fler. Eller jo, svaret är för att det är dyrt. Och jag visste inte hur länge jag skulle amma heller. Nu sitter jag här, 1,5 år senare and still going strong med amningen. Hur som helst så rensade jag faktiskt i min underklädeslåda och slängde trosor med hål i och så vidare. Ledsnade på att gå omkring med fishål liksom.
Jag har alla mina bhar kvar från 2012. Det var då jag använde vanlig bh. Och ja, efter två graviditeter så passar de inte så bra längre. Så det vart hyfsat tomt på den fronten i lådan.
Så nu har jag klickat hem lite nya tuttkassar! Älskar färger och mönster på underkläder, jag känner mig i alla fall lite piffigare och fräsigare. Så det fick bli dessa fyra.
Nummer tre, den som är mer som en topp, jag älskar sådana, perfekt på sommaren att kunna ha som en topp och shorts om en bara är ute på baksidan med barnen eller liknande. Jag klickade hem en ljusrosa, men den syntes inte så bra i kollaget, haha.
Och nummer fyra, med spets och lite annorlunda rygg, så snyggt ihop med ett plagg som har djup eller öppen rygg.

Klicka på bilden för att komma direkt till erbjudandet som gäller till den 14 februari

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elvira 4 februari, 2016 at 12:59

    Snygga! 🙂

  • Leave a Reply

    tretton + sju =