Vår helg och Snack ´n´Sip muggen!

15 november, 2015

Vi var hemma hos pappa i fredags och sov över, det var mysigt förutom att Alfons lyckades utveckla en väldigt hög feber som har hållt i sig. I morse hade han 40,7 grader. Men nu är det nere på 37,5 så det är ju positivt i alla fall!
Ines sover ute i vagnen på balkongen och Alfons har fått i uppdrag att kolla igenom leksaks katalogerna efter prylar han önskar sig av tomten! Så han är sysselsatt 😀

Att leka med Karin´s glasögon är en hit tycker Ines. För det får hon ju inte göra egentligen, så då blir det genast lite extra kul 😀

Sen vart det lite mys i soffan med morfar, Alfons spelade ett duplo spel på plattan. Har du testat det någon gång? Dom är väldigt bra faktiskt!

Vi avslutade med att kolla på filmen Dumma mej. Alfons gillar Minionerna. Inte suuuper mycket så att han är helt galen, men han gillar dom ändå.

Igår, lördag så gjorde vi inget alls, vi bara tog det lugnt här hemma. Krille slutade jobbet kl 13. Så vi möttes upp i stan och köpte smoothies. Hemma så käkade vi stekt falukorv med hemmagjord potatismos och stekt ägg bara. Det vart inte lyxigare lördagsmat än så. Men, det behöver inte vara så himlans exklusivt hela tiden heller 😉 På kvällen sen bäddade vi ut liggdelen på soffan, vi har bäddsoffa. Och så satte vi på nya Asterix filmen i bakgrunden, för det vart inte så mycket tittande, mest busande <3
Alfons och Ines har fått varsinna Snack ´n´Sip muggar från Bambino. Vi har en grön och en röd. Kanske världens smidigaste mugg denna Snack ´n´Sip muggen?

Snack ´n´SIp muggen

En liten luva som Alfons kallar det för, haha, gör så att sugröret håller tätt.

Snack ´n´SIp muggen

I locket finns en liten skål som går ner i burken. Och i denna skålen kan en då peta i vilket snacks en vill att barnet ska få.

Snack ´n´sip muggen

Igår fick Alfons lite godis. Det rymde 7 bitar där i, varierar såklart beroende på storleken på godiset 😉 Men det var lagom tycker jag. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sexton + fjorton =