SMYGPREMIÄR AV MUSIKALEN MONSTRET OCH MÄNNISKORNA

18 september, 2019

Idag for jag till Stockholm själv med alla tre kids. Vi var inbjudna till en smygpremiär (tack Wonderland event) av musikalen Monstret och människorna som kommer gå på Junibacken! Musikalen riktar sig till barn från fem års ålder ungefär. Kika in på Junibackens hemsida för att läsa mer om musikalen och se när föreställningen går!

Alfons vart inspirerad av musikalen och vart själv ett monster.
Och, jag tror faktiskt att jag har varenda hårstrå kvar på huvudet med mig hem! Vi har haft det hur bra som helst. Vi promenerade från Junibacken in till centralen och det kändes riktigt mysigt att strosa där, filosofera om båtarna, om musikalen vi just sett och allt möjligt. Jag vet inte hur jag ska beskriva men det har bara känts så enkelt och trevligt idag. När barnen är på humör så klaffar allt så bra och mamman slipper slita sitt hår liksom pga att hon själv har dåligt tålamod, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × fem =