SMÅBARNSMORSOR PÅ VIFT

11 juni, 2018

I fredags var jag tillsammans med ett gäng mammor från en grupp på Facebook ute och käkade samt dansade på ett ställe i Uppsala som heter Flustret.
Vi har faktiskt träffats några gånger i denna gruppen nu. Jag gick med i den när jag var gravid med Aline. Och så har vi styrt upp träffar både med och utan barn. Det roliga är att den nästan alltid är nytt folk, eftersom det är svårt att hitta ett datum som passar alla så blir det alltid rotation på folket. Vi sa att vi borde försöka få till en träff i månaden i alla fall! Det är väl målet sen får vi se hur bra vi lyckas med det 😀
Om vi alla tar en sekund och tittar på mina läppar på denna selfie.. Jag kallar det för kuk-sugar-läppar, ursäkta ordvalet om vi har någon prydis här. Men tror i och för sig inte att man följer mig om man är pryd.. Eller ja, vad vet jag! Hur som helst.. Dessa kuk sugar läppar uppstår när jag har läppstift på mig och har ätit samt druckit. Jag tycker det är super fult men inte minns jag efter ett par glas att det är dags att fylla på läppstiftet heller, haha! Har du något tips på läppstift som sitter som berget?

1000 spänn för tre flaskor vin och lite fanta tyckte vi mammor var som rena rama fyndet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replytre + 18 =