SJU SAKER SOM GÖR MYCKET FÖR MITT MÅENDE

2 mars, 2020

Inlägget är i samarbete med tandblekning.co

Efter som jag verkar ha någon slags period där jag har en slags svacka och allt mest känns skit tänkte jag lista några små saker som jag tycker gör mycket för måendet!

Lyssna på musik
– Musik är som balsam för själen oavsett hur jag mår så hjälper alltid musik!

Gråt

– Finns det något som är så skönt som att våga slappna av och verkligen bara gråta sig helt tom? När en verkligen vågar känna efter och bara släppa lös allt, det är nästan så en kan känna hur hela hjärtat öppnar sig.
Jag tycker det känns så skönt efteråt, om jag bortser från den täppta näsan och dunkande huvudvärken.

Fräsch mun
– Att ha en fräsch mun och andedräkt är något som får hela mig att känna mig piggare. Att ha en ytlig gulhet på grund av kaffe får mig att känna mig så himla smutsig på något sätt. Det är svårt att förklara!
Men att då ta mig tiden till att ta hand om munnen lite extra och använda tandtråd, tungskrapa och tandblekning i form av whitening strips som innehåller ett lite mildare tandblekningsgel. Dessa strips ska sitta på i ca 20-30 minuter så då kan en göra någonting annat under tiden. Till exempel nästa punkt.

Mini spa
– Släng upp håret i en bulle, tvätta ansiktet och kör en ansiktsmask och se på en feelgood serie. Drick lite bubbelvatten i ett finare glas för att få en lyxigare känsla. Om du har ett badkar; tänd ljus och lägg dig och läs en bok eller lyssna på musik medan du ligger där.

Drick
– Jag dricker i vanliga fall ganska mycket vatten på en dag och så fort jag slarvar så känner jag av det i huvudet och kroppen. Så drick vatten för att känna dig fräsch! Jag gillar grönt te också den kallare årstiden. På sommaren föredrar jag vatten eftersom det går att variera genom att smaksätta med frysta bär för smak och få det ännu kallare.

Naturen
– Att åka till stranden och bara njut utav ljudet från vågorna eller gå ut i skogen och promenera. Just naturen tycker jag har en stor inverkan på mitt mående på ett positivt sätt. Den där tystnaden som bara finns i skogen med fågelkvittret eller ljudet av vågorna vid stranden är oslagbart <3

Nagellack
– Ytligt, jag vet. Men att ha snygga naglar är en sak jag tycker gör mycket för min självkänsla. Jag kan bli glad av att kolla ned på mina nymålade naglar än om jag har ett lack som sitter på och är halvt bortskavt sedan en vecka tillbaka. Då är det bättre att ta bort det och köra utan tycker jag.

PicMonkey Collage8

Om du ler tillräckligt mycket är det ingen som ser att du är ful

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

elva − 1 =