SLUTA GNÄLL ÖVER DIN SEMESTER OCH RYCK UPP DIG

16 juli, 2016

Det här med att folk har bokat resor till Turkiet som blivit inställda nu.
Ja jag förstår att det måste kännas skit tråkigt och yada yada. Men är det inte lite respektlöst och väldigt egoistiskt att sitta och skriva ett gnäll inlägg om det på sina sociala kanaler? Jag menar, tänk om ni kommit iväg och varit där? Då hade det med största sannolikhet gnällts över det i stället. Är det då inte bättre att vara hemma i säkerhet med sina barn än att komma iväg på en semester till ett väldigt oroligt ställe? Det kunde ha varit så mycket värre än att du inte kom iväg på din resa just idag eller i morgon. Själv skulle jag känna mig tacksam.
Jag tycker bara det är en konstig och egoistisk sak att gnälla över. Och nu pratar vi inte uppdateringar i stil med; ”Åh vi som skulle åkt på semester, vad himla tråkigt att vi missar den” Utan mer barnunge style.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × fyra =