SLITER JAG UT MINA BARN I FÖRTID?

9 september, 2017

Bild från förra året när vi cyklade till simskolan

Nu är det så gott som höst om en ska titta på kalendern och att allt drar igång igen efter sommaruppehåll.
Alfons har i tre års tid gått på något som heter gympaliten, även Ines har varit med sedan hon var liten. Det är en hinderbana där en springer omkring med kidsen till fräck och svängig Bamse musik. Lite agility känsla fast med ens unge istället för hund. Vi båda gillar det super mycket! Ja, vi båda. Jag är också med o gör hindren (de som håller och de jag får plats i). Han har även gått på simskola och vill fortsätta med det. Så nu på måndag drar det igång.
Ines vill gå på dans efter att vi var på öppethus hos Uppsala danscenter förra helgen. Men jag vet inte om hon ska få göra det ännu då ingen av dagarna passade vårt schema riktigt..
Sen funderar jag på om det blir för mycket med alla aktiviteter för kidsen. Vill inte slita ut dom i förväg, de ska ju faktiskt orka ta hand om mig när jag blir gammal, haha. Går era barn på några aktiviteter?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × två =