SLADDLÖSA HÖRLURAR, ÄR DET NÅGOT ATT HA?

5 mars, 2019

”I samarbete med JackpotCity”

Jag har funderat en del kring sladdlösa hörlurar. Är det något att ha?
Nu kommer förhoppningsvis våren snart och en kan börja ta härligt promenader i solskenet utan att bli kall om fötterna. Jag älskar att jogga men nu var det så himla länge sen jag gjorde det så jag skulle behöva börja med att gå – jogga – gå – jogga för att hitta tillbaka till någon slags kondition, haha. Jag har sett att allt fler har Airpods, sådana sladdlösa hörlurar. Har du testat sådana? Först tyckte jag att det såg knäppt ut, men det var väl för att jag är så van att se en sladd liksom. Men tänk vad smidigt att slippa trasslet det blir av sladdarna när man tar letat fram dom ur väskan. Känns som att hörlurarna har party så fort de läggs ned i väskan, för varje gång man plockar upp dom är det trassel igen, haha.
Och när jag har joggat med mina vanliga iPhone hörlurar så är sladden faktiskt väldigt mycket i vägen och jag har flera gånger råkat få in ett finger runt sladden och slitit ut hörlurarna. Så jag tänker att ett par Airpods inte skulle vara så dumt ändå? Jag är mest tveksam till hur bra dom sitter kvar. Vid en promenad så tror jag inte att det är några problem, men om jag joggar. Skulle ett par sladdlösa Airpod hörlurar sitta kvar? 
Jag funderar också på batteritiden. Jag är inte så påläst om dessa hörlurar men jag antar att dom är kopplade till min mobiltelefon via bluetooth. Så drar det mycket på telefonens batteri att ha bluetooth påslaget? Jag brukar i princip aldrig ha det på. Själva hörlurarna ska en batteritid på 24 timmar så det låter ju bra i alla fall.
Om du har egen erfarenhet får du jätte gärna dela med dig!

sladdlösa hörlurar

Jag har sett en bekant till mig använda sina sladdlösa hörlurar när hon åker skidor i alla fall så jag misstänker att dom sitter kvar ganska bra! Jag har skickat iväg ett meddelande till henne och bett om ett utlåtande. Annars överlag tycker jag det verkar vara en bra produkt och idé med sladdlösa hörlurar, det borde underlätta mångas vardag, haha. Jag har en bekant som också heter Emelie och hon har som en återkommande grej i sin storie på Instagram där hon lägger upp en bild eller video på sina iPhone hörlurar som alltid är hoptrasslade, jag vet inte riktigt hur hon lyckas, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju + tretton =