Skrikfest på tåget mot Göteborg & SVT

29 oktober, 2015

Nu är vi på väg mot Göteborg och SVT Debatt. Jag lyckades byta till mig en plats på tåget så jag kan ha barnvagnen bredvid stolen, det är bara en stol så vagnen får plats bredvid. Perfekt! Bytte dock bort min 1a klass biljett, haha. Gör mig faktiskt ingenting. Det var en våning upp så det funkade ändå inte med vagnen! Så jag är mer än nöjd.
Hur nöjda de övriga passagerarna är över detta byte vet jag inte. Ines var suuuper trött men kom inte till ro eftersom när du står i gången och ska vagga vagnen så är Ines precis i höjd med de som sitter där. Så hon stördes super mycket av andra barn och vuxna som glodde in och skulle försöka busa typ. Det resulterade då i att hon vart övertrött. Och skrek. Hon skrek i en timme innan hon somnade. Det var lite påfrestande såklart. Och säkerligen för de andra. Men det sket jag fullständigt i faktiskt. Ingenting hade blivit bättre av att jag plockat upp henne. Men nu sover hon som sagt, men då avlöste ett annat barn henne och började skrika, haha. Så det är skrikfest i vagn 1 på väg mot Göteborg!

Det där står i tablån. Är det bara jag eller låter det som att jag ska vara med mycket i sändningen? Jag trodde att jag bara skulle vara med i bakgrunden typ. Eller så ville SVT bara skriva ut ett namn i texten kanske. Jaja, spännande! Den som lever får se helt enkelt. Programmet sänds kl 22 ikväll. Ska du titta?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

ett × ett =