SKIDRESA – LÄNGTAR DU EFTER SNÖN?

31 oktober, 2016

Sponsrat inlägg

Tänk att det redan är November i morgon! Det betyder att det snart borde börja bli kallare och att det kommer SNÖ! Jag älskar snö, det är så himla mysigt och ger en fin julstämning. Förutom det så älskar jag snön för det betyder att det blir tusen gånger enklare att åka skidor 😉 Om du åker skidor eller snowboard så vet du garanterat vad jag pratar om när jag minns hur mycket jag längtade efter att åka på skidresa när jag var yngre och det bokades långt i förväg. Man längtade ihjäl sig.
Jag åkte oftast med min kompis Sandra och hennes familj, de är alla vana skidåkare och där kom jag som bambi på hal is. Så tack för att ni har lärt upp mig, haha. Att åka på skidresa är verkligen något speciellt. Först var det spännande för att spana på alla snygga snowboard åkare, haha. Sen när vi vart äldre var det afterski´n vi längtade efter 😉 Skämt åsido, det är super kul, men tänk er känslan att glida ner för en backe, himlen är blå, solen skiner och det är perfekt temperatur för att åka utan jacka för att sen ta en paus i toppstugan med en kall öl. Inte mycket slår det! Jag har väldigt många minnen och berättelser från när vi åkt på skidresa, jag och Sandra. Men det får bli ett annat inlägg.
Hur som helst! Nu har min familj en egen lägenhet uppe i Sälen, men det var flera år sedan jag var upp.
Blir det bra med snö i år så ska jag se till att boka boende i fjällen på en helt ny form av skidresa, tillsammans med mina barn! Och ja, boka. För mina föräldrar hyr ut stugan de veckor de inte är där själva, så det gäller att vara ute i god tid ändå för min del.
Förutom det så vore drömmen att åka skidor i ett annat land! Sälen har jag sett så många gånger nu, haha!
jag skulle vilja åka på upptäcktsresa till Norge och Schweiz har jag hört gott om, och åka skidor.
Har du något speciellt minne när det gäller skidresa?
skidor
2007 eller 2009, vi var upp på skidresa båda åren

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × fyra =