SKAPA ETT TILLTALANDE CV MED CV-MALLEN.SE

22 november, 2018

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED CV-MALLEN.SE

Jag har suttit och kollat lite på olika jobb-sökar-sidor på senaste för jag känner att jag skulle vilja ha till exempel en halvtid så jag vet att jag har en fast inkomst varje månad. Det är så himla varierande och rörlig lön från mina sociala medier. Men i alla fall. Så öppnade jag en mapp på datorn där mitt CV ligger och tänkte skicka in det till ett företag. Jag slängde ett snabbt öga på mitt CV och kände direkt att det var väldigt ouppdaterat men kändes ganska… oattraktivt på något sätt, haha! Det stod med gamla jobb som är över 10 år gamla, det vill säga inte ens aktuella i dagsläget.
Så jag raderade hela skiten och tänkte att jag skriver ihop ett nytt lite snabbt och smidigt sådär. Men du tror inte att jag vart helt tom? Hur skriver man ett vettigt CV egentligen? Som dessutom helst ska sticka ut och behålla uppmärksamheten bland kanske flera hundra andra sökanden.
Jag menar, denna text är den första uppfattningen rekryteraren får om mig, så självklart vill jag att mitt CV ska kännas uppdaterat och att det speglar mig bra! För att få reda på hur jag skulle kunna tänkas få ihop ett vinnande CV vände jag mig självklart till Google och skrev in CV mall som sökord. Jag hittade på så sätt fram till denna sida med mallar. Alltså jag måste säga; himla smidig och enkel hemsida!
Det tog mig knappt 10-15 minuter att skapa ett nytt CV och ett personligt brev. Och med ett knapptryck så kunde jag ändra designen efter eget smak och tycke. Jag valde att ha färg på mitt CV för jag tänker att de flesta väljer att ha svartvit, så förhoppningsvis kommer mitt CV sticka ut lite extra nu.

Jag menar inte att det är något fel på att ha ett CV som är svartvitt. Men det är bevisat att färger drar till sig uppmärksamhet och det är mitt mål i detta fall. Sen tycker jag det ser modern ut också.
Så jag rekommenderar verkligen CV-mallen.se till alla som behöver förnya eller skapa ett nytt helt enkelt. Jag menar, vilken arbetsgivare kommer kunna missa mitt CV nu? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton − 3 =