”Är du inte rädd att Ines kommer bli mobbad?”

4 maj, 2016

Ibland, eller nej, rätt ofta faktiskt undrar jag hur folk är funtade. Jag är bombsäker på att det finns folk som tänker precis likadant om mig. För vet du vad? FOLK ÄR OLIKA. Men vet du vad skillnaden är?
Den absolut största skillnaden är att jag har ett hjärnkontor som snurrar och arbetar helt korrekt, för jag kan göra bedömningen att det inte är okej eller fullt normalt att sätta sig och hata på andra människor. Varken bakom en skärm eller i verkliga livet. Vem är jag att sätta mig och hata på en människa jag inte känner för fem öre? Nej, det är för mig ett tydligt bevis på att hjulet snurrar men hamstern är död hos sådana människor. Förresten; HAHAHHA gud vad jag älskar det uttrycket!

Jag har även skrivit tidigare att jag inte förstår hur det kan vara så svårt att respektera att folk gör olika, men framför allt, varför värdesätter man inte sin tid mera för? Alltså, den tiden jag lägger ner på att skriva en elak kommentar, kommer aldrig komma igen. En stor hatare skriver kanske 20 hat kommentarer på diverse konton om dagen. Slå ihop det på en livstid och se hur mycket tid du kastar bort 😉
En av anledningarna att jag skriver om detta handlar om amning. Den heta potatisen som aldrig tycks svalna, för varenda kotte har en åsikt.

Ja jag kissar. Ja hon ammar. Som bilden säger, inga konstigheter 

Varför lägger du ut sådana bilder när det är något privat?
– Jag tycker det är något fint och fina bilder och jag ser det inte som något privat på det sättet att det är förbjudet att ta en bild.

Är du inte rädd att Ines kommer bli mobbad i framtiden?
– Nej, vem ska mobba henne? Andra barn? Vad ska dom mobba henne för? De har antagligen också ammat en period i sitt liv. Det är en så himla konstig fråga. Som att föräldrar till flaskmatade barn inte ska lägga ut bilder på när de äter för att ammade barn i framtiden kanske kommer mobbas för att de fick flaska i stället för bröst, eller vadå?

Du hindrar henne från att växa upp och vill inte att hon ska utvecklas, det är enda anledningen att någon ammar länge.
– Min första reaktion var att skratta och sen tyckte jag lite synd om dig som inte har mer kunskap om amning än så. Och den enda anledningen att någon postar kommentarer likt dessa är för att personen är ….. (valfritt att fylla i …. med eget ord)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tretton + sex =