Inredningsbutiken med handgjorda patchwork mattor, kelim-mattor och sittpuffar

23 augusti, 2014

sittpuff
Söker du efter något unikt och handgjort som inte halva Sveriges befolkning redan har hemma hos sig?
Etnodesign.se är  inredningsbutiken med handgjorda patchwork mattor, kelim-mattor och sittpuffar. Det var efter en resa till Bosnien som idén till webbutiken uppstod. De köpte med sig lokalt tillverkade souvenirer, ett handbehandlat lammskinn och en patchwork matta av kohud. När de sen fick gäster i sitt hem i Sverige så uppskattades de här souvenirerna jättemycket och en efterfrågan på just patchwork mattan av kohud uppstod för det fanns inte något liknande i Sverige att köpa. Det var så det hela började rulla igång! Sakta men säkert har utbudet vuxit på webbutiken och nu kan du bland annat köpa sittpuffar.

Varje sittpuff är unik och tillverkad med en gammal handgjord teknik. Just den här sittpuffen är gjord av handbehandlad lammpäls, för mig är det något som känns lyxigt att få slänga upp fötterna på efter en tung dag!
En väldigt smart sak både för att hålla frakten låg men även för att variera användningsområdet utav puffen är att du fyller den med vad du känner för. Eftersom att du kan fylla den med vad du vill så blir användningsområdet större, du kan använda den som fotpall men jag kan tänka mig att den är helmysig som en mys-puff för barnen också! Förslag på fyllnad kan vara frigolitkulor, gamla kläder, tidningspapper, ja endast din fantasi sätter gränserna!
Det ska bli otroligt spännande att få hem en sittpuff och testa den! Se på bilden så mjuk och skön den ser ut att vara, kvalitén ser underbar ut!

Sittpuff

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

18 − 13 =