SÄMRE UTSIKT FRÅN JOBBET HAR JAG HAFT

5 juli, 2016

Hej vänner!
Hoppas ni gillade intervjun jag la upp igår med Filippa och Frans som kämpar för syskon. Det kommer som sagt komma en del två som inte är riktigt klar ännu. Men i den handlar det lite mer om själva IVF biten, hur de tänker, varför de valt som de gjort och så vidare.
Jag tänkte försöka färdigställa den idag eller senast i morgon. Beroende på hur mycket jag hinner idag. Vi har en playdate inbokad nu till lunch och barnen är taggade som ni kan se på bilderna, haha. De håller på och förbereder och har till och med hunnit ta sig ett dopp. Sämre utsikt från jobbet har jag ju haft! (Den dåliga bildkvalitén beror på att jag tjuvade från snappis)
PicMonkey Collage5PicMonkey Collage6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − åtta =