SAKER JAG GÖR FLERA GÅNGER I VECKAN

24 september, 2017

I morse så upptäckte jag en sak. Jag hade lämnat min tekopp där på köksbänken för att svalna. Ännu en gång hade jag glömt bort den och teet var nu iskallt.
Försökte fundera ut flera saker och detta är vad jag kom på förutom de vanliga som att duscha, laga mat, ha sex och så vidare..

Vaskar tekoppar
– Det är för varmt i början för att drickas och måste då stå och svalna lite. Under tiden passar jag på att göra någonting annat och huxflux var det dags för lunch och där står en kall tekopp 😉

Kylskåps rotar
– Detta klassas väl egentligen in under ”saker jag gör flera gånger om dagen” (jag borde göra ett sådant inlägg också) För jag går och öppnar kylen flera gånger om dagen, bara för att. Precis som jag tror att någon på något magiskt sätt ska ha trollat fram något nytt jag inte såg förra gången jag öppnade och kollade, haha.

Pullar öronen
– Jag petar mig i öronen flera gånger i veckan med topz. Jag blir galen annars, det känns som hela öronen håller på och kladdar igen och det börjar klia och kladda super irriterande och läskigt. Så jag måste peta flera gånger i veckan och folk i min omgivning har klagat på det. Att jag kommer få stora vaxproppar. Men än så länge hör jag super bra!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tio − fyra =