SÅ VAR KÖPENHAMN + VLOGG

18 maj, 2018

Det har varit full rulle sedan jag kom hem från Köpenhamn förra helgen så jag har inte hunnit uppdatera här, det har känts så ovan och tomt på något sätt, haha! Men som sagt, Instagram uppdateras ALLTID på ett eller annat sätt via stories eller flödet.
Hur som helst så var Köpenhamn helt fantastiskt! Vi hade tur med vädret förutom att det började spöregna en kväll, men det varade inte så länge och vi märkte väl inte av det så värst mycket heller.
Vi hittade en super rolig liten bar som hette Mexican vill jag minnas. Eller, den hade kanske inte varit så rolig om det inte vore för det andra gänget. Det var ett gäng grabbar där och det fanns en väldigt tydlig clown i det gänget. En som höll på och apade sig, fulade sig och bjöd på sig själv. Han var också lite dryg och too much mellan åt och trodde han var rolig när han försökte köra ner huvudet mellan tuttarna på en. Och hans kompisar satt o skrattade och typ skämdes för han för de själva skulle aldrig göra något sådant liksom. Jag tror ni fattar vilken slags roll denna snubbe hade i gänget.
Jag och Nikolina kan ju vara lite likadana bortsett från att vi inte kör ner huvudet i brösten på random folk o skakar runt.
Så vi fick lite nog och ba nä nu jävlar tar vi han, nu visar vi vart skåpet ska stå o vilka som bossar här liksom, så gör man fan inte ostraffat hö hö, med glimten i ögat liksom.
Så Nikolina som är 3 meter lång som en jävla amazon kvinna tog tag runt nacken på denna snubbe som var typ lika lång som mig, lite kortare kanske, och böjde han fram o började jucka han i röven, haha. Samtidigt som jag twerkade på hans huvud.
Hans kompisar skrattade så de höll på att trilla av stolen och denna killen var så jävla lycklig och high five;ade oss efteråt och tycket det var så jävla kul att vi gjorde sådär osv. Efter det vart vi bästisar och brickorna med shots flödade resten av natten med massa knäppa danser likt dessa, haha. Snubbarna kom från Schweiz hur som helst.

Vi bodde i en lägenhet som på riktigt låg 10 våningar upp. Tänk er att gå i dessa. Fy helskotta vad de sved i låren varje jävla gång! Men i övrigt var den väldigt fin och bra!


Vi for till fanzone en dag och hängde där och hittade då en ingång som passade oss 😉 Många frågade om jag skulle se Sverige spela på lördagen, men jag flög hem på lördagen för att vi skulle ha kalas för Alfons på söndagen. Och jag kände inte att jag ville strunta i hans kalas för att stanna en extra dag. Även om jag mer än gärna hade stannat om det inte hade varit kalas. Men han kändes viktigare <3


En fantastisk resa som bjöd på väldigt många skratt <3

Här finns en vlogg om resan till köpenhamn och första kvällen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + ett =