RUCKLET LEVERERADE

17 juni, 2018

FY FAN alltså. Jag klagar ofta på denna extravagn vi har och att jag inte gillar den. Men igår hade jag fan inte klarat mig utan den, haha! För utan ståbrädan hade jag inte tagit mig hem från affären igår när jag skulle hämta ut ett paket. 19 kilo vägde paketet dessutom. Och jag hade tre barn att få med mig hem också, plus varorna jag handlade. Varför vänta tills man har hjälp när man kan vara envis och försöka själv? Men det gick ju finfint!
Något som inte var lika finfint är Postnords sätt att hantera paket. Som du ser är det ett stort hål in till produkterna i kartongen.
Som tur var fanns allting kvar då jag beställde stora plattor med barnmat som låg i botten och blockerade. Mest troligt därför kartongen också gått sönder. Men jag menar, om man har sönder kartongen, varför tejpar man inte ihop den för att slippa klagomål, försvunna produkter och så vidare?
Jaja, jag är glad att ingenting fattades i alla fall! Nu har jag 36 burkar mjölkfri barnmat åt Aline i skafferiet i alla fall!
Ofta får hon den maten vi äter, men ibland äter vi inte mjölkfritt och då orkar jag inte alltid stå och laga någonting extra i så liten mängd som Aline äter. Då är det smidigt att ha burkar i skåpet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × tre =