Det här med att behöva ha rollen som napp

22 januari, 2016

Igår kväll var en sådan där ”jobbig kväll”. Jag var själv med barnen. Alfons var vaken länge, men låg i alla fall i sin säng. Ines var dödstrött. Och vaknade heeeeeeela tiden och skrek. För att hon inte har någon napp. Så jag måste gå in och leka napp. Det är inte min favorit lek. Speciellt inte när jag hade sett framför mig att jag skulle riktigt mysa ner mig i soffan med massa kuddar, filt och kanske en kopp te för att sen slå på gossip girl. Bara andas, kanske använda ryggmassage apparaten. Närå. Vad är väl allt det i jämförelse med att få agera napp åt någon som inte riktigt vill somna och släppa taget om bröstet. Ligger illa gör jag också där inne i sängen. Tur de finns Netflix i mobilen så jag får se på gossip girl i alla fall tänkte jag. Fel av mig. Det funkade inte.

ammmma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skit inte där du äter, eller hur en kan säga. Ines sover där hon äter i stället.

Ikväll påminde om igår. Det var inte fullt så jobbigt. Hon har inte vaknar lika många gånger. Två gånger har jag behövt gå in och leka napp. Det är förs kring 23 som hon börjar somna in hårdare och sova längre pass.
Vid 19 går vi till sängen. Fram till klockan 23 sedan får jag springa in och leka napp för att Ines vaknar till och börjar skrika. Vilket såklart inte är det minsta jobbigt egentligen. Jag behöver ju bara ligga där i en halv-obekväm ställning och glo liksom. Men ändå så blir jag irriterad. Irriterad på att jag måste sluta upp med det jag gör, för något så onödigt som att ligga och glo i en halv-obekväm ställning. Skit irriterande där och då.
Men i efterhand eller när jag går och lägger mig på för natten så är det som bortblåst. Men just där och då känns det jävligt irriterande. Jag kan ju inte ha henne sovandes i vagnen tills hon blir 18 år…..

nappi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Detta öde fick nappi möta. Påkörd av en bil. I curse the day you died. Det var i somras som nappi dog. Ines tappade nappen ur vagnen så vi vände och gick tillbaka för att hitta den. Då hittade vi nappi helt krossad. Efter det tog hon inte napp mer. Då var hon 11 månader.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 × 3 =