Roadtrip till Piteå

30 mars, 2016

Igår for vi på en liten roadtrip till Piteå och till havsbadet. Alltså, har du inte varit där, ÅK DIT!
Det är så jäkla fint och mysigt. Jag kan tänka mig att det hade varit ännu bättre om det varit sommar och inte blåst så mycket 😉 Det finns en suuuuper stor lekpark bland annat som såg helt amazing ut! Det var till och med så att jag vart sugen på att undersöka den, haha. Det var lite väl mycket snö i vägen så vi fick nöja oss med att bada inne i äventyrsbadet. Men jag vill absolut åka tillbaka dit i sommar och bo på campingen.

Jag har ju bott tre år i Piteå förut när jag pluggade. Men vi hängde aldrig ute vid havsbadet då så jag har som missat denna lilla pärla kan man väl säga.

Vi matchar i skinnjacka <3

En carfie!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

åtta + 1 =