RESULTATET AV ULTRALJUD I VECKA 33+2

17 juli, 2017

Ett ansikte i profil

Jag är med i en studie som jag berättat om tidigare, denna graviditet.
Så idag fick jag se Kotten igen 😀 Dock var det väldigt svårt att se så värst mycket och även för barnmorskan att kunna mäta eftersom att bebisen är så pass stor nu så är det svårt att få med hela lårbenet till exempel.
Eftersom att jag är nyfiken och frågar så fick jag veta följande info;
Vikt idag; 2390 gram
Mage +4% (enligt magens mått skulle jag vara gravid i vecka 36+0, haha. Är bara i 33+2)
Huvud -1%
Lår -1%
Totalt +7% över medel.
Beräknas väga 3300 gram runt vecka 37-38 (då Kotten med största sannolikhet kommer födas)
Beräknas väga 3500 gram i vecka 40.

Men dessa slutsiffror vad Kotten beräknas väga vid födsel litar jag inte på ett dugg 😀 Eftersom att bebis uppgift de sista veckorna är att gå upp i vikt och mina andra två barn vägde 3890 och 3860 när de föddes i vecka 37-38.
Vad tror ni det är för kön om en ska utgå från skallteorin?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra × 2 =