RESAN MOT ETT LJUSARE HÅR

25 juni, 2018

Jag fick för mig att försöka ljusa upp mitt hår. Som du ser på bilden i mitten så hade mitt lila hår blivit väldigt mörkt på grund av att jag råkade slänga i en för mörk nyans på färg. Jag har länge stört mig på denna nyans, men jag har haft extensions i så jag har inte velat bleka då. Jag tog ut mina extensions och lät håret vila ett tag efter det. Efter den första blekningen vart jag åt det röda hållet på du ser på bilderna till vänster. Efter blekning nummer två vart jag lite mer åt brun/koppar hållet. Jag gjorde dessa två blekingar på en och samma dag. Och det valde jag att göra för jag kände att min hårkvalité inte kändes sämre efter den första blekningen. Jag la även i en tredje blekning. Då vart jag verkligen åt det orangea hållet. Den bilden ligger här under.
Tillsist så slängde jag i den lila färgen jag ville ha, jag köpte XXL för de har intensiva färger. Jag har väldigt tjock hår så det gick åt 4 paket till mitt hår av den lila färgen, haha.

Så här såg mitt hår ut efter den tredje blekningen
 

Efter fyra paket lila färg från märket XXL så vart slutresultatet något åt detta håll. Det är lite varierande ljus på bilderna men ni får en ungefärlig hum om hur färgen tillslut vart! Jag är i alla fall super nöjd med hur resultat blev.
Min backup plan om det hade skitit sig var att bara kasta i en svart färg, haha. Men nu slapp jag det och jag fick tillbaka mitt ljusare och intensivare lila/violetta hår 😀
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + 8 =