VÄRLDENS ROLIGASTE REFLEXVÄST

14 oktober, 2016

Sponsrat inlägg
När vi kommer ut från gympan strax efter 18 är det fasiken mörkt ute! Lite mysigt är de allt med mörkret. Förutom förra veckan när jag glömde få med vår reflexväst och Alfons cyklade utan.. Igår kom vi ihåg att få med oss den när vi gick hemifrån. Denna lite roligare reflexväst kommer från finska märket Vinkee. FIN VA?!
Det kan vara så att de säljer världens roligaste reflexvästar! Det finns i massa färgglada färger med olika motiv på.
Det jag gillar också med motiven är att de bjuder in till lek, du förstår själv när du kollar in sortimentet.
reflexväst
Jag valde en gul med lejon till Alfons i storlek 4-7 år för att jag tyckte den var neutral, passar till många andra färger beroende på vad för kläder han har på sig samt att jag gillade färgerna. Det fanns andra motiv så han kunde sett ut som polis etc som jag tror han skulle ha gillat också. Men nu var inte han där och kunde bestämma själv 😛
Den dras lätt över huvudet och hålls på plats med två resårband i sidan så du kan packa ungen full med kläder och ändå passar västen, haha 😀 Det ska bli intressant att se hur den klarar en tvätt till exempel.
En annan sak jag gillar med dessa reflexvästar är att de är gjorda i fleece istället för det klassiska…. ja det känns typ som myggnät på andra ”klassiska” reflexvästar.
De var flera stycken som frågade i idrottshuset om denna reflexväst och tyckte den var så häftig och så vidare. Det var lite roligt tyckte Alfons och fick känna sig lite mallig, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + elva =