Gladiatorerna, Pungsvett och Inspelningsdag

11 april, 2015

Puuuuh, här sitter jag i soffan och andas med en lätt huvudvärk och lyssnar på min sambo som beskriver att brieosten han just äter luktar som pungsvett. Blöt pungsvett, inte sådan mustig, utan färsk blöt pungsvett, haha jag dör..
Jag älskar brie och kommer nu bara tänka på färsk pungsvett. Tack för det. Men nu skulle jag inte skriva om pungsvett och brieost. Jag skulle skriva om vår kväll och inspelningsdag som väntar i morgon!11136862_10152738360660811_892156866_n
Jag sätter sambon i jobb, inte mer än rätt när jag vart hemma hela dagen och kvällen med barnen, han har ju bara jobbat 09-22. varför sluta liksom 😉

Helt utmattad efter att ha varit hos grannen och kikat på gladiatorerna. Känns som att jag själv deltagit.
Ungarna sprang runt hej vilt och skrek, skrattade och grät om vartannat. De körde någon slags egen variant utav gatloppet och hängbron. Båda barnen somnade för ca 20 minuter sen, det vill säga klockan 22. Alldeles för sent.
För i morgon måste vi gå upp tidigt. Vi ska åka hemifrån 07:30 med en buss. Ingen av mina barn tillhör den sorten som går upp tidigt. Så dom kommer nog vara trötta i morgon bitti när vi ska åka till Stockholm.
Det är nämligen dags att spela in lite mer till Aftonbladet TV´s nya satsning ”Älskade unge”
Det ska bli himla kul och spännande att se hur barnen samarbetar 😉
GOD NATT! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre + sjutton =