PSYKBRYTET LIGGER NÄRA

11 juli, 2019

Jo men resan går precis så som bilden ser ut. Skulle få med den fina rosa himlen men exponeringen sket sig. Jag psykos skrattar åt Krille som dummade sig över fåglarna. Det är varmt på bussen så paniken ligger nära till hands. Kryp i benen. Lite lätt åksjuk. Krille plockar fram sina vinägerchips som jag kan ha basunerat ut över hela bussen att de där jävla chipsen luktar rövhål. Rövhål som ej tvättats på en vecka. En kille bakom mig vägrar snyta sig och sitter o drar in snoret var 4e sekund. Två rader fram sitter en gubbe och slemhostar medan jag försöker äta min propud och intala mig att det är just slemmig sladdrig propud i byttan o inget annat. 
Vilken strålande idé av oss att ta bussen till Skellefteå!
Nu har jag fått av mig skorna, lyckats få på en fläkt och ska försöka keep my shit togheter. Längtar till nästa rast, då tänker jag jogga på parkeringen. 07:30 är vi framme. Inte så lång tid kvar… #staypositive

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + 7 =