PRISVÄRDA POWERBANKS

27 januari, 2020

Inlägget är i samarbete med Teknikdelar.se
Jag fick en fråga på Instagram om vad jag alltid har med mig i min väska. Och avsett hur liten väska jag än må ha så har jag ALLTID en powerbank med mig! Det är en riktig lifesaver måste jag säga. Jag glömde faktiskt min bästa powerbank hemma hos en kompis i en annan stad så jag lär se mig om efter en ny. Hos Teknikdelar.se har de ett väldigt stort utbud av reservdelar och tillbehör till smartphones överlag. Men främst så har de ett väldigt brett utbud av prisvärda powerbanks som intresserar mig.

Min favoritmodell är en sådan som på första bilden. Och anledningen till att jag gillar den är för att sladdarna är inbyggda i själva apparaten, så jag slipper stå där med skägget i brevlådan när jag glömt min usb sladd hemma (ja det har hänt) och ändå inte kan använda min powerbank. Sen är det två olika sladdar på den så du kan ladda olika enheter och även ladda powerbanken samtidigt som du laddar din mobil till exempel.

Sen vart jag faktiskt väldigt imponerad av den svarta powerbanken till höger som även kan laddas med solceller! Den har två uttag i bak så du kan ladda två enheter samtidigt. Samt funkar som ficklampa som du ser på bilden. Jag tänkte direkt att det måste vara perfekt om en är på festival eller camping till exempel. 
En anledning till att jag också är så ”beroende” av att ha en powerbank med mig är för att jag gillar att fota med min telefon samt uppdaterar Instagram stories en hel del när vi är iväg och det har en tendens att sluka mitt batteri har jag märkt.
Så vill du köpa prisvärda powerbanks tycker jag absolut du ska kika in hos teknikdelar.se!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra × fem =