PRISVÄRD HUDVÅRD FRÅN DERMOSIL

24 maj, 2019

Inlägget är i samarbete med Dermosil

Jag har berättat tidigare att jag har ganska så torr hy, inte bara i ansiktet utan även på kroppen. Jag kan till exempel inte duscha utan att smörja in mig efteråt för då blir jag super torr och speciellt på benen. Jag har också flertalet gånger frågat om tips på hudvård och har då fått tips på produkter från Dermosil. Men jag har i ärlighetens namn aldrig fått tummen ur och faktiskt klickat hem produkter därifrån. Deras produkter säljs nämligen via deras egen webbshop. De har ett väldigt stort sortiment och produkter för hela familjen, för olika hudtyper, smink, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för våra hem. 
En sak som jag fastnade för och gillade lite extra är att ALLA produkter är fria från parabener och att produkterna är växtoljebaserade.
Det känns alltså både snällare mot miljön och huden. Jag har därför kollat in Dermosil´s sortiment både förr torr hy som jag har. Men jag fastnade även för en del produkter som är för mogen hy och mot ålderstecken. De verkar också innehålla en hel del fukt. Så nu vart jag lite osäker på vad jag ska välja, haha! Har du testat någon hudvårdsprodukt från Dermosil?

Jag tycker Dermosil har väldigt bra pris på hudvård! Dessa serum på bilen ovan ligger på 179 kronor och 165 kronor. Jag har också en ganska röd hudton med ytliga blodkärl så jag funderar på om denna produkt skulle kunna vara något för mig.

Denna ska lugna rodnande hud, dämpa irritationer, återfukta effektivt, stödja ytlig blodcirkulation och jämna ut hudtonen.

Det känns som att ju mer jag kollar igenom deras sortiment ju mer spännande produkter hittar jag, haha. De har bland annat några produkter baserade på lingon som jag aldrig hört talas om tidigare. 
De säljer även färdiga paket baserat på olika hudtyper. Detta tyckte jag lät passade mig bäst, detta paket är för både torr och mogen hy. Det kostar 489 kronor istället för 632 kronor.

Jag återkommer med en recension när jag bestämt mig för vilka produkter jag testar och så återkommer jag med en recension!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 27 maj, 2019 at 18:07

    Åh vad spännande! Den som ska dra ner rodnad, funkar den för rosacea kanske?

  • Leave a Reply

    2 × tre =