Presseventet på Stockholm Beauty Week

28 april, 2015

I morse for jag till El Stockholmo igen tillsammans med Anne och Malena. På plats mötte vi även den fantastiska Tanja. Denna gång för att närvara på presseventet på Stockholm beauty week. Det första vi möttes av, förutom de fantastiska träden som blommade med sina rosa blommor, var en fet Kia Soul bil som var stylad utav Jonas Hallberg, Såklart med fräsiga detaljer så som guldfälgar, glitterlack och en discokula i bilen!

presseventet på stockholm beauty week
Att den är glittrig syns inte så bra på bilden. Men i solskenet, it did sparkle!

DSC01671  DSC01682
Jag ska också ha en discokula i min bil som den powerpuff pingla jag är

presseventet på stockholm beauty week
Jonas Hallberg och jag lattjade runt i nya Kia Soul

Jag tog med mig era läsarfrågor till presseventet på Stockholm beauty week för att fråga Jonas. En video kommer komma upp med svaren på era frågor inom en snar framtid! Överlag så tycker jag att presseventet på stockholm beauty week var bra! Det var ett bra upplägg med riktiga superutställare! Som många andra sagt så var det väldigt trångt! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

guruhappy
Guruhappy var på plats. Det var riktigt kul att träffa dom eftersom att de ska vara med som sponsorer för premiäreventet jag planerar för ”Älskade unge”

DSC01698
Denna serie för barn verkar super bra!

DSC01702 DSC01704
Härliga färger från Lush som visade morsdag produkter som kommer in i sortimentet

presseventet på stockholm beauty week
Nyttiga shots i form av vetegräs, havtorn, lingon, blåbär och svartvinbär, ja jag smakade alla.

presseventet på stockholm beauty week
Jag ser lite nervös ut va?

Jag träffade på en underbar kvinna vid namn Melani Nevrkla som jobbar som sales manager i Skandinavien för Studex. Hon jobbar också med håltagning. Jag fick ett par vackra örhängen utav henne jag ska visa sen. Förutom att jag fick ett par örhängen så tog hon ett nytt hål i mitt öra!
Jag vet inte vad som flög i mig. Jag som är rädd för allt som har med nålar att göra. Jag fick en släng av galenskap i mig skulle jag kunna säga. Melani lovade att det inte skulle göra ont. (Såklart trodde jag henne inte)
Tydligen så har de ett nytt verktyg när de tar hål nu för tiden. När jag var liten såg det ut som en pistol som lät jättehögt och som gjorde jätteont. Men med det här nya verktyget gjorde det verkligen inte ont! Jag vart chockad faktiskt!

mediamamman, presseventet på stockholm beauty week
Jag fann en ny kärlek på presseventet på stockholm beauty week. Guruhappy <3 Så himlans god! Jag önskar att jag kunde fylla upp hela min (lilla) kyl och frossa i dessa. Perfekt för mig som reser mycket och inte alltid har mellis till hands eller som igår, inte hann äta lunch innan jag for hem. Även känd som det gröna blodet. På bilden skymtar ni örhängena från Melani och mitt andra hål hon tog.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply veckomagasinet anne von porat 25 februari, 2018 at 14:19

    spännande

  • Leave a Reply

    tio − 4 =