PREMIÄR FÖR SKRIDSKOR

14 januari, 2019

I helgen hade vi skridskopremiär för denna vinter! 
Förra året fick barnen varsitt par skridskor, men Ines skridskor var för stora för henne så hon kunde inte riktigt åka med dom. Alfons skridskor satt ganska bra och han kunde åka redan förra vintern. Jag minns att jag var på chockad över hur snabbt han fann balansen. När jag var liten och skulle åka skridskor kunde jag knappt åka efter en hel säsong, haha.
Men dessa skridskor känns mycket mer stabila runt fotlederna än de skridskorna som jag hade. För jag minns att fötterna bara ville vika sig inåt hela tiden på mig. Nåja, i helgen gick vi till skridsko banan och Ines kunde ha sina skridskor i år så hon kunde prova åka. Återigen vart jag förvånad hur snabbt även hon fann balansen, haha. Jag hade mer förväntat mig att hon skulle ligga på isen och åla. 
För länge sen nu åkte jag faktiskt konståkning, tro det eller ej. Jag blir lite sugen på att skaffa mig ett par skridskor jag också. Men jag tvekar att jag skulle ha så bra balans som barnen har, haha!
Tur med vädret hade vi också.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra − ett =