PREGGOSAR PÅ SPA

21 juni, 2017

Jag och badbollen på spa

Ikväll har jag hängt med, förhoppningsvis, nya vänner! Jag är med i en gravidgrupp på Facebook med andra preggosar som bor i samma stad som mig och vi bestämde träff på ett spa. Vi vart fyra stycken och det var riktigt trevligt. Tiden gick så himla fort bara och jag som inte hade tänkt att bli så sen hem från början 😀 När en är gravid med första barnet så finns det oftast olika föräldragrupper via MVC som en erbjuds att gå på under graviditeten och så brukar det vara några träffar efter att alla fått sina bebisar också. Men när du får andra, tredje eller sjätte barnet så anses du rutinerad och blir inte erbjuden att gå på dessa träffar. Vilket då också resulterar i att en inte träffar andra gravida som en kan lära känna lika lätt kanske.
Jag tycker det är lite dåligt att en inte får gå med i dessa grupper, jag menar, bara för att jag väntar mitt tredje barn nu så betyder ju inte det att jag kommer ihåg allt kring förlossning, den första tiden och så vidare..
Jag är så glad för gravid grupper på nätet och att vi idag kom iväg ett gäng och umgicks <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × tre =