POKALER TILL MIDSOMMARLEKARNA

14 juni, 2019

Inlägget är i samarbete med prishuset.se

För några veckor sedan hade vi klasskompis kalas för Alfons som fyllde 7 år. Vi körde ett gäng lekar och jag kände där på plats att jag saknade priser att dela ut till barnen som deltog eller som var med på kalaset. Det hade varit lite kul att haft några pokaler. Så efter kalaset började jag kika runt på nätet. Det är inte långt kvar till midsommar! Vi firar midsommar varje år tillsammans med min mamma. Vi åker till ett speciellt ställe och på kvällen brukar vi fara till min pappa och spela kubb eller så blir vi kvar hos min mamma. Men det är fortfarande en livsviktig kubb match som ska avgöras, haha. Så i år tänkte jag faktiskt överraska genom att skaffa pokaler så tävlingsinstinkten tänds lite ytterligare, haha! Då tänkte jag mig en liten större som hushållet som vinner får behålla.

Tänkte då något i stil med denna som en kan välja i tre olika storlekar, men jag vill ha den största i så fall som är ca 26 cm hög. Jag gillade denna modell för jag vill kunna gravera in någon rolig text kring vår årliga kubbmatch. Denna storlek + gravyr hamnar på 182 kronor med gravyr. Botten är gjord i marmor så pokalen får lite tyngd, det tycker jag ger en känsla av lite mer äkthet än om den skulle vara helt i plast som många billigare pokaler kan vara, men som istället vickar lätt.

Dagen efter midsommar är det fest här i byn. Det är brännbolls match på dagen och senare på kvällen är det coverband som spelar i folkets park. Det är ett riktigt ståhej och det känns som hela byn samlas, haha.
Vi kommer bjuda över lite folk hem till oss innan det är dags att ta sig bort till parken och tänkte då anordna olika tävlingsgrenar ala midsommar style. Och då tyckte jag dessa pokaler var helt perfekt att beställa hem.
17 kronor styck kostar dom utan gravyr, det tycker jag våra gäster kan vara värda och som ett roligt minne. Det var även dessa jag var inne på till kalaset jag nämnde i början!


Kika gärna in på deras hemsida för fler roliga och fina priser!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 × 3 =