Pizza night i goda vänners lag

1 november, 2015

I fredags så kom ju jag och Ines hem från Göteborg och SVT debatt. Vi mötte då upp Krille och Alfons och gick till en lekpark. Lite halv spontant sådär så bestämde vi oss för att åka hem till några vänner för pizza night!
Himlans trevligt faktiskt. Jag klagar ju alltid på att jag inte har några kompisar, haha. Och nu fick jag känna på hur det är att ha vänner som en kan åka hem till och umgås med 😉 Nu fick jag mersmak kan jag tala om.
Vi käkade US pizza, du vet sådan med tjock botten och lite annorlunda topping än en vanlig pizza. Efter middagen checkade vi in Idol och sen for vi hem.

Ines och Ossian som är 6 månader <3 Mysigt att gosa med bebis! Ines är ju liksom inte så mycket bebis längre, hon är ju ändå snart 1 år och 4 månader.

Alfons hittade filmen Dumma mej som han ville kolla på så han fick en egen liten goshörna!

Haha den ena hunden, Fazzi, är väääldigt pussig av sig. Hon hoppade upp i Alfons knä och skulle gosa. Ett riktigt pusskalas och Alfons skrattade så han tjöt.

Haha <3

Hovmästar´n bjöd på husets vita 😉

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Therese 1 november, 2015 at 18:25

    Jag saknar också vänner…. men det handlar nog mer om att man inte tar sig tid att umgås med vänner.. När man som vi har små barn så är det svårt att få sitta en längre stund och faktiskt få hålla en längre konversation med en annan vuxen än sin partner utan att bli störd av ett barn och sen så ska dom ändå sova så tidigt att om man åker på middag ska man hem och lägga barnen innan man hunnit äta upp maten i princip. Haha vi brukar åka bort och hälsa på en hel helg. Det blir ganska intensivt när vi har fyra barn och de andra har tre men då kan man sitta en stund på kvällen och även prata klart dagen efter om de man glömde säga på kvällen.

    Livet med små barn är underbart och det gäller att vara kreativ! Såg dig dessutom på SVT, gick ju riktigt bra! =)

  • Leave a Reply

    17 − 17 =