Pirater i badhuset!

26 februari, 2016

Jag var ut på en löprunda igår på eftermiddagen i det härliga vädret! Lite pinkpower ger ju alltid extra kraft, eller hur? Och solsken såklart.
Rundan gick ganska bra, av någon anledning så spänner jag mig nog i axlarna samt att jag får ont i armbågarna av att springa med dom i 90 graders vinkel hela tiden, haha.

Min after löpning fika, eller vad jag ska kalla det. Ett stort glas vatten med ett rosa sugrör för att göra det lite festligare (eller för att det går lättare att dricka då) en bit av en proteinbar och en mini trisslott som någon lagt i vår brevlåda. Super snällt! Det var dock en nitlott men det var ju en vinst i sig att ens få en lott i brevlådan.

Idag är det pirater i vårt badhus. Så vi ska gå och bada och det kommer jag försöka föreviga med ett Direkt från livet klipp till youtubekanalen. Nu ska vi gå och möta upp Sindy och Lucy som ska hänga med och bada och sova kvar här ikväll! Ska bli SÅ kul! 😀 <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 × 5 =