PENSION – FULL KOLL ELLER NOLL KOLL?

27 december, 2019

Inlägget är i samarbete med Pensionera

Känner du att du har full koll på allt kring din pension, pensionssparande och försäkringar? Jag får skamset erkänna att jag har grymt dålig koll på allt som rör min pension. Jag har faktiskt noll koll, speciellt eftersom jag har eget företag också. Fast då borde jag kanske egentligen ha extra bra koll, haha. Nu vill jag tipsa dig som kanske inte heller har full koll gällande din pension att kika in hos Pensionera. Deras grundtjänst är gratis om du registrerar dig via deras hemsida. Jag vill redan här flika in att alla rådgivare på Pensionera har teoretisk utbildning, minst tre till fem års brancherfarenhet samt Insuresec-certifiering.

I alla fall, i denna gratis grundtjänst går de igenom vart dina pengar är placerade, vilka pengar du har samt hur mycket du kommer att få i pension. Men utöver denna gratis tjänst så kan du också välja att beställa digital rådgivning genom abonnemang, du kan läsa mer om dessa hos Pensionera´s hemsida.
Men målet är i alla fall att vi som privatpersoner ska få mer koll, till och med full kontroll över vår pension, våra försäkringar samt sparanden. Och självklart att vi ska kunna få chans att förbättra vår pension.
Vill du veta mer? Klicka dig in till Pensionera och bli medlem för att få kontroll över ditt pensionssparande!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

19 + 17 =