PAJASER TILL FÖRETAGARE

27 augusti, 2018

Hej vänner!
Jag har varit lite oaktiv de senaste och det beror mest på att jag nu har hamnat i liten jobbigt situation där ett företag inte vill betala ut mina pengar för de hävdar att jag brutit mot regler som ej finns. De finns varken med i användareavtal som jag godkände när jag vart medlem och dessa regler jag sägs ha brutit mot finns inte heller att finna någonstans på deras hemsida.
Så då är ju frågan hur man kan bryta mot regler som inte ens finns att läsa?! Och från början så uppgav det en sak, när jag påpekade att detta inte gick att hitta någonstans så bytte de anledning, inte heller en som är korrekt. Haha men vilka jävla pajasar rent ut sagt som byter anledning bara för att jag motbevisade deras första anledning.
Nåja, jag väntar fortfarande på svar från dom, de har inte svarat mig sedan i fredags morse. Jag gissar att de antingen ignorerar mig eller bara inte vet vad de ska svara…
Jag tror faktiskt att detta handlar om att jag tjänade för mycket pengar. Vad vet jag, de kanske inte får in så mycket pengar av företagen så de inte har råd att betala mig och därför hittar på anledningar för att slippa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × fem =