Där stod han på knä i snön med en ask i händerna

14 december, 2015

Suck.. skrev ett, enligt mig, svin bra inlägg som nu har försvunnit 🙁 WordPress brukar auto spara men jag hittar det då ingenstans.. Jaja, bara att börja om!

Jag började berätta om i lördags, att vi hade riktigt bra väder i Göteborg då. Vi hade planerat in att göra ett besök på Liseberg. För exakt två år sedan så var vi där. Då gick Krille ner på knä och frågade om jag ville förlova mig med honom. Vi hade haft en heldag inne på Liseberg med Alfons. Ines låg i magen och var runt 9 veckor. Vi bestämde oss för att börja bege oss hemåt och gick mot utgången. Efter vägen (fortfarande inne på Liseberg) så frågar Krille om vi inte skulle ta och sätta oss på en bänk och vila lite.
Sagt och gjort så slog vi ner våra arslen på en bänk. Jag tyckte att Krille verkade lite konstig så jag frågade vad det var. Men nej det var ingenting svarade han. Häpp tänkte jag lite irriterad ändå.
Vi småpratade väl lite och jag märkte verkligen att något var konstigt. Han lyssnade liksom inte och fipplade med fingrarna. Samt att hela hans fejs såg jävligt… lurigt ut, haha!
Men Krille, vad är det?! frågade jag igen. För tredje gången tror jag. Vid det här laget var jag på gränsen till att bli sur. Nä men det är ingenting svarade han. Nä nä tänkte jag och kollade bort åt höger på alla människor som gick förbi. Plötsligt så ställer han sig upp. Jag kollar på honom som ett frågetecken.
Han tittar på mig och ler nervöst och ser lurig ut. Jag vill inte ens veta hur jag såg ut 😉
Sen ställer han sig på knä mitt i snön bland alla människor och håller fram en ask, ger mig en kärleksförklaring och frågar om jag vill förlova mig med honom <3

Här var vi för två år sedan!

Så i lördags gick vi förbi bänken och trädet där allt detta utspelade sig och mindes lite extra <3 Och denna gång hade vi Ines med oss, på utsidan av min kropp. Vi hade en fantastisk dag på Liseberg tycker jag!
Vi kom dit vid 14 tiden skulle jag gissa och gick där ifrån vid 20:30. Så det var verkligen en heldag.
Vi åkte karuseller, såg på teater, käkade plättar, åkte lite mer karuseller och besökte tomtens verkstad.
Satan i gatan vad vi sov gott den natten!

Lördagen startade med mys i sängen med kidsen, och ja. Jag vart inte sötare än så där helt nyvaken. Men det är okej. Och att det skulle bli en bra dag förstod jag på en gång när jag fick ett budskap mitt ute på stan på väg mot Liseberg 😉 I Göteborg finns det även starka hus.

Utanför entrén stod det snögubbar

En bild på oss och ”vårat” träd. Och som sagt, teater och karuseller!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton − 3 =