Özz Nûjen svarar på era läsarfrågor

7 september, 2014

Under intervjun med Özz Nûjen så hade jag med mig tre läsarfrågor. Så här svarade Özz på era frågor.
DSC_00031

Vilken är din favorit komiker i USA?
– Det ändras ju men Joan Rivers är jättebra tycker jag. Hon är gammal men jävligt rolig.
Louis CK är grym för han är väldigt produktiv. Det är väl dom.

Du vågar ju säga vad du tycker, men finns det tillfällen när du känner rädsla för att provocera farliga människor?
– Du vet ju inte vem som är farlig, det vet man ju aldrig. Den som du tror är farlig kanske är snällast och tvärtom, det vet man aldrig. Jag tänker inte så, jag kan inte vara något annat än mig själv och om jag går omkring och bara tänker och planerar och funderar hur jag ska göra, då är jag inte mig själv längre. Och då tappar jag lusten. Och om det händer något farligt får man väl ta det då, och hittills har jag ju inte dött.

Vad har du för syn på polisens skyddande på SVD och SD´s demonstrationer?
– jag tycker personligen att alla människor har rätt till skydd. Nu skyddar vi dom som är emot demokratin egentligen. Och i vårt land har vi bestämt att en får vara rasist även om jag inte tycker att rasism är en åsikt, det är faktiskt ett brott emot det samhälle som vi kommit överrens om som bygger på alla människors lika värde. Om vi då har den inställningen, alla likas värde, så har även alla människor rätt att få protestera, demonstrera och göra sin röst hörd, alla människor även om deras åsikt mynnar ut i att jag inte har det värdet eller att jag inte ens får finnas som människa. Men den som är i behov av skydd ska få skydd tycker jag oavsett dennes åsikt tycker jag.

10672207_623206641132818_8477808141451356110_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × ett =