ORDNING OCH REDA

17 november, 2019

Idag har Ines kör också haft uppträdande i kyrkan och efteråt bjöds det på soppa och efterrätt i form av äppelkaka. Det gick bra i kyrkan och de var så duktiga allihopa. Upptäckte att Alfons hade en liten snigel med sig in i kyrkan som han tydligen plockat upp på vägen dit, haha. Jag är egentligen inte förvånad, den token.

När vi kom hem så tog jag tag i att rensa min hylla inne i badrummet. Men som vanligt när jag ska rensa är jag mest pepp första halvlek, det vill säga på att starta igång och riva ut allt. Sen är det inte så kul att ställa i ordning igen, haha. Som tur var kunde min super granne Linnea komma över och hjälpa mig ställa i ordning grejerna så det vart lite ordning och reda i hyllan tillslut.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 − 7 =