Tjänster

Här kan du läsa mer om mina tjänster som jag förmedlar via mitt företag Mediamamman Productions.
Jag är utbildad på universitetsnivå inom medieproduktioner, event och journalistik.

Sponsrade inlägg: Har du ett företag som säljer en produkt eller tjänst som passar med min blogg och vill visa upp den för mina läsare kan du t ex köpa ett sponsrat inlägg. Går även att få i videoformat.

Annonsbanner: Vill du maximera din synlighet så rekommenderar jag att ha en annonsbanner högt uppe på min startsida, mellan varje inlägg eller i listen till höger.

Länkar: Det finns möjlighet att vara uppskriven på min länksida för att få SEO kraft vilket gillas av Google.

Skräddarsydda samarbeten: Jag jobbar gärna med längre samarbeten i form av ambassadörskap och tar även emot förslag på egna idéer från er.

Sociala medier: Vill du finnas på sociala medier men du vet inte hur du ska börja eller hur du ska göra för att växa? Jag hjälper er igång från start eller så sköter jag era sociala medier åt er!

Producent: Vill du skapa en podd eller någon annat som kräver genomtänkt innehåll? Jag är utbildad inom radio & tv produktion och producerar gärna åt eller tillsammans med er.

Event: Jag skräddarsyr ett event till ditt företag efter era önskemål och budget. Jag har utbildning och exempel på event jag gjort är smygpremiär av webb tv serien Älskade unge åt Aftonbladet TV, en kickoff för Musikhjälpen 2014

Korrekturläsning: Jag läser gärna din text och kollar efter stavfel, meningsuppbyggnad etc.

Kontakta mig för mer info om pris under ”Kontakt” eller mediamamman@hotmail.com

Obs! Mina priser baseras på Better Bloggers rekommendationer för sponsrade inlägg och på marknadsmässigt jämförbara priser baserat på mitt läsarantal. Läs mer >Här!<
No Comments

Leave a Reply7 + fyra =