Min publicerade text i Nyheter24

18 maj, 2015

Jag vart kontaktad av Nyheter24 som undrade om jag ville skriva en text åt dom gällande allt kring sex och amning.
Texten finns här.
Skönt tänkte jag. Då kan jag få ut allt och folk kan sluta med alla sina läskiga fria tolkningar. Det vart inte riktigt så.
Kanske på grund av att nyheter24 valde att använda denna rubrik. (Något missvisande)


nyheter24
Bebisen som ammar är inte mitt barn eller min bild

Fine, jag förstår varför nyheter24 valde rubriken. Den lockar till tittare och klick. Så inget hate mot dom på något sätt, tolka mig inte fel. Hur som helst, efter att denna text publicerats så har jag fått mycket positiva kommentarer och pepp. Men många har också hakat upp sig på att jag faktiskt SÄGER i klippet att jag AMMAR. Jag kanske är den enda på denna planet som, mitt uppe i varv, i en diskussion råkat slänga sig med fel böjning på ett ord.
Som jag skriver i texten, jag vet mycket väl vad jag säger. Jag skriver den enda sanningen i texten också. Kommer skriva den här också.
Läs noga nu, för detta är den enda sanningen, jag har ammat Ines, hon har somnat, vi har haft helt vanligt jävla diskret Svensson-sex.
Sen att vi satt och skämtade innan och pratar om hur en i gruppen mer hade blivit som en nunna och den andra absolut inte kunde ha barnet i sängen och samsova ens så säger jag att då att för mig är det nästan tvärtom bla bla bla. Det var liksom en beskrivelse på hur, ja jag vet inte vad för ord jag ska sätta, avslappnad jag är kanske?
Det tjatas om hon haft mitt bröst i munnen eller inte, om vi bor trångt (haha wtf?) osv.

Läst ett par kommentar där folk tror att detta är en efterkonstruktion, att jag inte vågar stå för att jag faktiskt egentligen har ammat och haft sex samtidigt. Så nu har jag bara hittat på allt detta för att jag fått så mycket hat tydligen. Plus för att jag bara vill ha uppmärksamhet och få läsare. SUCK. Herre-min-gud. Varför skulle jag inte våga stå för det? Vilken barnslig grej att ens säga. Bara ett bevis på att det är folk som inte känner mig som uttrycker sig, haha. Och efterkonstruktion för vad och vem? Skadan/succén (beroende på vad en tror om detta) är ju redan skedd liksom.
Jag fortsätter stå stark och låter skiten rinna av mig, tack för alla er som hört av er och berättat era historier och skickat kärlek <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply isabelle 20 maj, 2015 at 14:08

  Jag tycker att du är en fantastisk förebild för amning (och matkladd tydligen?) Jag önskar att inställningen till att amma offentligt skulle vara mer avslappnad, och jag tycker att du hjälper till att visa upp att man kan det! Underbart! Du är min idol i Älskade Unge. Otroligt coolt och modigt och ärligt. Jag fattar inte alls varför andra tycker du gör fel. Tycker du gör 100% rätt! Mitt barn älskade att ammas och äta plockmat själv. Det var tufft när omgivningen kommenterade min amning eller sättet jag gav plockmat…
  Heja dig!

 • Reply Hannele 18 maj, 2015 at 22:26

  Alltså man blir ju fan mörkrädd hur vissa människor beter sig alltså…Brrr! Speciellt om dom själva är föräldrar..

 • Leave a Reply

  tretton + 10 =